کیک شنی

این دوره به صورت محتوای آموزشی می باشد . طرز تهیه : اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20*25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیر عسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملاً سر نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه
هزینه ثبت نام در دوره: رایگان
وضعیت دوره : فعال تاریخ ثبت : 1398/4/24
کد دوره : r903486715 نوع دوره : دوره حضوری
تعداد شرکت کننده ها : 3 نفر نوع تدریس : گروهی
تاریخ شروع دوره : 1398/4/24 تاریخ پایان دوره : 1399/12/30
پیش نیاز :

وسایل مورد نیاز :

آرد سفید یک و یک چهارم لیوان - روغن مایع نصف لیوان - شکر سه چهارم لیوان - ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان - تخم مرغ 3 عدد - ب پ 1 ق غ - هل کمی - پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان - شیر عسل نصف قوطی

اهداف دوره :

کیک شنی فوق العاده نرم و پوک و خیلی خوشمزه

مفاد درسی :

کیک شنی
محل برگزاری
مدرسان