آموزش شيريني كنجدي بدون فر

هزینه ثبت نام در دوره: رایگان
وضعیت دوره : فعال تاریخ ثبت : 1398/4/12
کد دوره : r912468370 نوع دوره : دوره حضوری
تعداد شرکت کننده ها : 6 نفر نوع تدریس : گروهی
تاریخ شروع دوره : 1398/4/12 تاریخ پایان دوره : 1398/12/29
پیش نیاز :

وسایل مورد نیاز :

کره 120 گرم (مارگارین یا روغن صاف جایگزینش – پودر قند 60 گرم – زرده تخم مرغ دو عدد – کنجد مقداری – شکلات برای تزیین – آرد 200 گرم – وانیل 8/1 قاشق چایخوری – هل نصف قاشق مرباخوری – بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

اهداف دوره :

اول باید کره، پودر قند، زرده تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می زنیم . سپس هل و بیکینگ پودر را اضافه کرده، بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو و حدود 10 گرمی برمیداریم. دردست لوله می کنیم و فرم می دهیم ودر کنجد می غلتانیم. در سینی چرب نشده(کفه اش کاغذ روغنی گذاشته) میچینیم و سینی را داخل فر(175 درجه) قرار می دهیم تا به مدت 15-12 دقیقه بپزند. بعد از فر درمی آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند. شکلات را روی بخار آب قرار می دهیم تا نرم شود، بعد با شیرینی ها را با شکلات تزیین می کنیم. البته می توانید با مواد دیگری هم تزیین کنید، کاملا سلیقه ای است. روش بدون فر کف تابه رو کاغذ روغنی بزارید و شیرینی ها را داخلش با فاصله بچینید، شعله گاز رو ملایم بزارید و روی شعله پخش کن بزارید و در تابه رو ببندید (واشر هم دربیارید) و بزارید بپزد ، برای من نیم ساعت طول کشید.

مفاد درسی :

 آموزش شيريني كنجدي بدون فر
محل برگزاری
مدرسان